Sala infantil

La secció infanil està situada a l’esquerra de l’entrada de la biblioteca. És un espai per a nens i nenes de 0 a 11 anys. Hi ha dues zones diferenciades: la de llibres de d’imaginació i la de llibres de coneixements.

  • A la primera hi trobareu els contes classificats per grups d’edat: els contes per a infants de 0 a 6 anys tenen el llom de color blau, els destinats a infants de 6 a 10 anys porten el llom de color vermell i els contes amb el llom de color verd són apropiats per a joves a partir de 10 anys. També hi ha un apartat dedicat als còmics que porten el llom de color groc i un altre amb revistes per a infants de diferents edats.
  • A la segona zona hi ha els llibres de coneixements classificats segons la seva temàtica. Al costat hi trobareu els CD i DVD infantils.
  • L’any 2006 s’hi va crear un espai per a pares i mares, amb revistes i llibres per a millorar la relació entre la lectura dels pares i mares i la dels seus fills.
  • També hem creat una secció de Bebeteca, per a infants de 0 a 2 anys.

La secció infantil es troba enmarcada dins el projecte de fomentar la lectura en família.

També pots consultar la normativa de la secció infantil.

Segueix-nos

Estigues al dia de les nostres activitats i novetats a les xarxes.

Aquest lloc fa ús de galetes i recopila informació per oferir una millor experiència. Navegar-hi significa estar d'acord amb la normativa i la política de galetes, consulti l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies