Servei de Préstec

Préstec de llibres electrònics

El servei de préstec 30×30 permet als usuaris emportar-se a casa 30 documents de la biblioteca durant 30 dies. És un servei gratuït i obert a tothom que tingui carnet de biblioteca. 

Els usuaris es poden endur en préstec 15 llibres, 5 revistes, 5 DVD i 5CD. Els documents prestats es podran renovar fins un màxim de 3 vegades sempre i quan no estiguin reservats i no hagi expirat el termini de tornada. Són objecte de préstec tots els materials que constitueixen la col·lecció de la biblioteca amb les excepcions d’algunes obres de referència, els exemplars únics de la col·lecció local i aquells documents determinats com a valuosos o de característiques especials per la biblioteca. 

Els materials prestats s’han de tornar el dia indicat o abans. El retard en la devolució de documents penalitza a l’usuari amb 1 punt per document i dia de retard. Quan s’arriba als 90 punts l’usuari queda temporalment exclòs del servei de préstec a totes les biblioteques públiques del Sistema.

L’usuari de préstec està obligat a mantenir els materials en bon estat, a retornar-los en els terminis estipulats i a la seva reposició en cas de no devolució. L’usuari que retorni un document malmès o no el retorni, està obligat a restituir-lo per un altre exemplar de la mateixa edició, o si aquest està exhaurit, lliurar a la biblioteca el valor de l’obra. En el cas que incompleixi aquesta obligació l’usuari queda exclòs de l’ús de la biblioteca.

Segueix-nos

Estigues al dia de les nostres activitats i novetats a les xarxes.

Aquest lloc fa ús de galetes i recopila informació per oferir una millor experiència. Navegar-hi significa estar d'acord amb la normativa i la política de galetes, consulti l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies