Un curs més tots els alumnes de primària de la nostra població, visiten la biblioteca.

 

Durant el mes de febrer, han passat els cursos de 3r a 6è de primària. Un total de 269 alumnes han participat al  Laboratori “Expedient Panxa Plena: el cas del llop ferotge”

 

Descripció de l’activitat

“Fa mesos que la policia treballa en el cas d’en Panxa Plena, el llop ferotge. Les seves accions terribles tenen atemorida tota la població. L’equip d’investigació és cridat a col·laborar en un dels casos més complexos de les darreres dècades: anàlisi de proves, entrevistes a testimonis, escorcolls… tot és a punt per capturar el personatge més buscat de tota la LIJ.

EL laboratori “Expedient Panxa Plena: el cas del llop ferotge” fou adquirit pel Servei de Biblioteques a finals de l’any 2019 i durant els mesos de febrer i març el tindrem a la biblioteca.

 

Durant el mes de març, passaran els alumnes de 1r i 2n (total 143). Per aquest grups d’alumnes més petits, la proposta es diu “ Hi ha un llop a la biblioteca!”.  Visitaran la secció infantil, on descobriran uns racons, on els contes de llops s’hi han amagat, i caldrà descobrir-los…

 

 

Adjuntem fotos del laboratori i un cartell de la propera activitat que realitzarem.

 

Gràcies per fer-ne difusió

Share this post

Aquest lloc fa ús de galetes i recopila informació per oferir una millor experiència. Navegar-hi significa estar d'acord amb la normativa i la política de galetes, consulti l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies