Accés públic a Internet i Wi-fi

Icona contingut Ordinadors de la secció d’adults
La biblioteca disposa de 6 ordinadors amb connexió a Internet a disposició del públic adult.

Icona contingut Ordinadors de la secció infantil
La biblioteca disposa d’un ordinador per a nens i nenes de fins a 11 anys, que hauran d’anar acompanyats per un adult. Des d’aquests ordinadors, es permet:

  • Connexió a internet.
  • Treballar amb el Paquet Office.
  • Consulta de CD-R.

 

Icona contingut Normes d’ús dels ordinadors
Els usuaris que tinguin menys de 18 anys hauran de portar signada pels pares o tutors una autorització prèvia. Amb aquesta autorització els sotasignants assumiran la responsabilitat sobre els recursos que consultin els seus fills.

El personal de la biblioteca es reserva el dret de finalitzar les sessions en qualsevol moment.

La utilització dels ordinadors, així com la navegació per Internet i la consulta de CD-R, és gratuïta. La resta de serveis s’han de pagar.

Preus d’alguns serveis:

  • Un full imprès en blanc i negre: 10 cèntims d’euro.
  • Un full imprès en color: 30 cèntims d’euro.

Per a utilitzar un punt de connexió cal demanar-ho al taulell i presentar el carnet d’usuari de la biblioteca o qualsevol document acreditatiu d’identitat. El temps màxim de connexió és d’1 hora per persona. A partir d’aquest moment, la connexió deixa de ser gratuïta i s’haurà de pagar segons la tarifa establerta 1 € per hora. Només es podrà superar l’hora de connexió gratuïta en el cas que no hi hagi cap reserva feta.

Està totalment prohibit l’accés a pàgines web amb continguts pornogràfics o que atemptin als drets humans. Tampoc es pot utilitzar l’ordinador per fer xats o jugar.

El mal ús de l’equipament causarà l’expulsió de l’usuari i la restitució dels danys i es farà un informe a l’Ajuntament.

Icona contingut Wi-fi
Aquells usuaris que vénen amb el seu portàtil, tauleta o dispositiu mòbil tenen accés a Internet sense fils, a través del sistema wifi, de forma lliure i gratuïta.

Segueix-nos

Estigues al dia de les nostres activitats i novetats a les xarxes.

Aquest lloc fa ús de galetes i recopila informació per oferir una millor experiència. Navegar-hi significa estar d'acord amb la normativa i la política de galetes, consulti l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies