Grup de lectura de Poesia

Grup Lectura de Poesia

Coordinen: Jesús M. Villafranca i M. Teresa Vilà.Trobades: Al primer pis de la biblioteca, el 3r dilluns de mes (excepte agost), a les 17.30h. Durada 1h i ½.

Calendari: Durant l’estiu es decideixen les lectures del proper curs i s’elabora el calendari. El mes  de setembre, a la 1a trobada, es reparteix el calendari del curs.

Participants: 15 membres, tot i que a les trobades hi assisteixen normalment 11 o 12 persones.

Lectures: Poetes considerats clàssics de totes les èpoques i països. A cada trobada es reparteixen els llibres de la propera lectura i, cada membre, durant un mes, llegeix el llibre a casa.

Funcionament: Introducció sobre l’autor o autora a càrrec de Jesús M. Villafranca. Exposició, per part de cada membre, de les primeres impressions sobre l’obra llegida. Ronda de lectura en veu alta de poemes, on cada participant llegeix els que més li han agradat i es comenten en grup.

Una mica d’història 

Segueix-nos

Estigues al dia de les nostres activitats i novetats a les xarxes.

Aquest lloc fa ús de galetes i recopila informació per oferir una millor experiència. Navegar-hi significa estar d'acord amb la normativa i la política de galetes, consulti l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies