Grup de lectura de Gènere

Grup de lectura de Gènere

Es troben el 2n dilluns de cada mes a les 17.15h. Les sessions es fan de setembre a maig. Formen part d’aquest grup un total de 14 membres; uns 11  hi assisteixen de forma habitual, i uns 3, ho fan de forma esporàdica. El grup és obert a noves incorporacions, fins arribar a un màxim de 18.

Coordinat per la Mercè Segarra. Des de fa dos anys alguns dels membres del grup, sobretot l’Eugènia Martí, fan ells alguna de les sessions.

Es va crear l’any 2005, “l’any del llibre”. Els primers anys, els assistents al grup comentaven novetats, i amb els comentaris s’elaboraven llistats de novel·les recomanades, que es repartien per les pastisseries de la població i es donaven als usuaris. Les novel·les seleccionades portaven al llom una estrella daurada i dins la tapa un breu resum. A partir de l’any 2012 es va decidir triar cada any un gènere, i el 2015 van decidir comentar premis Nobel. Des de fa tres anys intercalen lectures d’autores i autors premiats, amb escriptors que han de venir a la biblioteca. A l’estiu es tria un clàssic, que es comenta al setembre.

Les darreres lectures que s’han fet han estat: Muerte en Venecia de Thomas Mann, a càrrec de Manel Raluy. El otoño del Patriarca de Gabriel Garcia Márquez, a càrrec de Laura Aguilar i Sine Speculo, a càrrec de la seva autora, Maite Mateos  

Segueix-nos

Estigues al dia de les nostres activitats i novetats a les xarxes.

Aquest lloc fa ús de galetes i recopila informació per oferir una millor experiència. Navegar-hi significa estar d'acord amb la normativa i la política de galetes, consulti l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies